Andrei Bradea (Tiger Somes): “Pack Show incepe sa fie un brand la nivel de regiune sud-est europeana”

Incet-incet, expozitia Pack Expo incepe sa fie un brand la nivel de regiune sud-est Europeana, datorita prezentei ca vizitatori a vecinilor nostri din Republica Moldova, Bulgaria, Ungaria intr-un numar tot mai semnificativ. Imi doresc si sper ca aceasta expozitie sa creasca si sa ajunga o expozitie de talie europeana cu vizitatori din intreaga Europa”, a declarat Andrei Bradea, Country Sales Manager in cadrul SC TIGER SOMES IMPEX SA.

Obiectivul vizat de Tiger Somes pentru anul 2018 este cresterea productivitatii cu 20%, iar modernizarile facute in ultima perioada au menirea de a-i ajuta in atingerea acestei tinte. Acest lucru presupune si o deschidere mai mare, atat pe piata interna, cat si pe cea externa. „Ne dorim sa ajungem intr-un viitor foarte apropiat ca 40% din productia noastra sa mearga spre piata interna, sa fie data in consum in piata din Romania. Fiind unul dintre cei mai mare producatori din Europa de Est, categoric ne dorim ca in Romania sa fie produse romanesti, produse care nu doar se comercializeaza in Romania, ci pur si simplu se produc aici”, a mai spus Andrei Bradea. Compania Tiger Somes, cel mai mare producator de ambalaje flexibile imprimate din hartie innobilata cu polietilena din Romania a obtinut recent certificarea BRC. Este vorba despre un standard global care certifica siguranta si calitatea produselor comercializate.

In vederea imbunatatirii calitatii produselor, respectiv pentru diminuarea impactului negativ asupra mediului si siguranta produsului care rezulta din fabricarea si comercializarea produselor, compania a inceput la jumatatea anului 2016 implementarea sistemului de management al sigurantei produsului, in conformitate cu standardul de referinta BRC Packaging and Packaging Materials High Hygiene, iar la finalul anului s-a obtinut certificarea din partea organismului certificat Loyds. Sistemul BRC este proiectat pentru producatorii de ambalaje care furnizeaza componente sau ambalaje gata confectionate pentru ambalarea produselor alimentare. Am ales in primul rand acest certificat atat de greu si atat de strict, deoarece le va oferi clientilor certitudinea ca, colaborand cu Tiger Somes si cumparand hartia produsa de Tiger Somes, vor avea o siguranta, iar produsul lor de calitate nu va avea nici un risc in fata clientului final”, a mai adaugat Andrei Bradea.