Testimoniale

Pack Show 2019 s-a încheiat cu rezultate pozitive. Din cei peste 100 de expozanţi care au participat la ediţia din 2019, 60 au fost la prima lor participare. Iată câteva review-uri.

„Faţă de anul trecut, ediţia din 2019 mi se pare mult mai evoluată, şi din punctul de vedere al vizitatorilor, şi al organizării. Ne place combinaţia de acum cu Indagra, pentru că asta aduce un număr în plus de vizitatori, iar pe noi ne interesează să ne viziteze şi potenţiali clienţi. Noi rămânem optimişti şi ne facem planuri deja pentru ediţia de anul viitor.”

Anneliese Lamos, General Manager Global Tehnic
„Noi suntem pentru prima dată la acest eveniment, dar pot să zic că suntem impresionaţi de organizare, de participanţi, de expozanţi şi de vizitatori în sine. E bine, e productiv, sperăm şi în anii următori să participăm şi să fie cel puţin la nivelul din acest an al organizării evenimentului.”
Cristian Harbuz, Director vânzări Printco Iaşi

“Pentru noi este o oportunitate participarea la Pack Show, întrucât Rondocarton sărbătoreşte 20 de ani de activitate în România, şi este – cu ocazia aceasta – un moment de a comunica într-o ambianţă de profil această aniversare şi realizare a grupului Rondo-Ganahl în România. Din punctul de vedere al vizitatorilor acestei ediţii, putem spune că a fost un crescendo din prima zi, în sensul în care numărul de vizitatori a crescut constant. Se vede însă că, pe lângă vizitatorii de profil care sunt – bună parte – clienţii noştri sau potenţiali clienţi interesaţi de soluţiile pe care le oferă Rondocarton, au fost şi grupuri care s-au intersectat din expoziţia paralelă Indagra, pe care trebuie însă să îi privim cu bunăvoinţă şi, în egală măsură, să putem găsi punţile de comunicare, întrucât şi produsele agricole, şi ambalarea produselor agricole poate reprezenta un potenţial interes pentru expoziţia şi soluţiile pe care le oferă compania noastră.”

Mugur Mureşan, Director de vânzări Rondocarton

„Este pentru prima dată când particip la Pack Show în Bucureşti. Consider că este un spectacol foarte bun, foarte frumos organizat, avem foarte mulţi vizitatori şi perspective bune. Ne place în România şi credem că ne putem aştepta la noi oportunităţi pe piaţa de aici, în perioada următoare.”

Boyan Yovev, Sales Manager SEE, DS Smith Plastic Division

Informaţii fresh, direct în inbox-ul tău

Introdu adresa de email