Servicii de cazare 2022

Aer curat şi adieri de istorie urbană. Cinci hectare de activități relaxante, unde mintea și trupul se pot reconecta. Fitness şi piscină, terase şi activități pentru copii, sunt doar câteva dintre beneficiile pe care Hotel Caro 4* le oferă oaspeţilor, toate acestea în nordul Bucureștiului, lângă Mall Promenada.

Situat la 700 m de RomexpoCasa Comana Boutique Hotel este o locaţie unică, ce îmbină istoria şi tradiţiile cu modernitatea zilelor noastre.
Fiecare dintre cele 24 de camere dispune de mobilier de înaltă calitate, climatizare, televizor, baie proprie. Accesul la WIFI şi parcarea sunt gratuite.

Pullman Bucharest World Trade Center este un hotel de 4* care aparţine grupului internaţional Accor. Situat ideal în partea de nord a orașului, Pullman Bucharest World Trade Center este la numai 15 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional București și la 10 minute de mers cu mașina de centrul orașului.

Situat în partea de nord a Bucureștiului, la doar 500 de metri de Centrul Expozițional Romexpohotelul RAMADA PLAZA BUCHAREST pune la dispoziția dumneavoastră camere confortabile, cu o varietate de facilități, un centru modern de conferințe și de afaceri, restaurantul tradițional românesc La Parc, elegantul restaurant Red Pepper cu preparate delicioase internaționale, barurile Anais și Vanilla și clubul de wellness, Vitality.