Newsletter PACK SHOW - La Pack Show te aşteaptă cele mai eficiente echipamente de packaging
PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2022
26-29_mai_2022.png   
Dacă lucrezi în retail, HoReCa, transport şi logistică sau sănătate, dacă eşti producător (în industria alimentară sau chiar publicitară) şi vrei să îmbunătăţeşti fluxul de identificare şi livrare a produselor, atunci nu trebuie să ratezi Pack Show 2022, cea mai relevantă expoziţie de packaging din regiunea sud-est europeană.
Pack Show 2022 se desfăşoară între 11 şi 14 mai în pavilionul B1 de la Romexpo.
 
Iată ofertele câtorva dintre jucătorii industriei de packaging

în domeniul etichetării, marcării şi al ambalajelor flexibile:


ADLINE SOLUTIONS prezintă în cadrul expoziţiei două produse vedetă ale acestui an: masa de tăiere CB03II-2516, un cutter digital multi-funcţional, cu o structură modulară a capului care permite schimbarea instrumentelor de tăiere. Echipamentul este foarte eficient, permiţând o producţie mai rapidă la viteze de până la 150mm/s, cu vibraţii scăzute, ceea ce înseamnă o calitate mai bună a tăieturii şi o durată de viaţă mai lungă a frezelor. myintranet este o soluție software completă pentru industria de producție. Soluţia software myintranet, care conectează echipamente, oameni și procese, este un software complex, aflat la graniţa dintre CRM, ERP şi Project Management, o platformă de gestiune a întregii afaceri, cu focus detaliat pe zona de organizare a fluxului de lucru.
 

 
 

BLAJ SA participă la Pack Skow cu două echipamente de ultimă generaţie pentru marcare şi codare: imprimanta cu jet de cerneală continuă Jet-Leibinger JET 2NEO, o soluţie CIJ eficientă pentru toate aplicaţiile standard de codare şi marcare, cu consum redus de solvenţi. Tehnologia Sealtronic a capului de imprimare elimină înfundarea şi curăţarea frecventă a capului. Echipamentul este ideal pentru majoritatea industriilor. JET3up este o imprimantă avansată, bogată în funcţii, eficientă pentru cele mai complexe şi provocatoare aplicaţii. Echipamentul imprimă până la 5 linii cu până la 403 m/min şi vine cu o gamă bogată de funcţii şi opţiuni flexibile. JET3up este uşor de utilizat şi foloseşte tehnologia unică a capului de imprimare Sealtronic de la Leibinger, care elimină nevoia de curăţare sau clătire.
 

 
 
GRUP TRANSILVAE prezintă în premieră naţională masa de tăiere, frezare şi biguire Kongsberg C20: cea mai mică masă de producţie de mare viteză din piaţă, Kongsberg C20, împachetează toate caracteristicile profesionale ale acestei serii într-o dimensiune compactă de doar 1,6 m x 1,4 m. De asemenea, compania va prezenta în cadrul expoziţiei soluţiile MGI (ideale pentru crearea unui efect uimitor cu ajutorul lăcuirii selective, a texturilor cu efect 3D şi folio digital), echipamentele Highcon de tăiere şi biguire digitală de top şi echipamentele HP Scitex, pentru aplicaţii speciale.

 
 

IHS prezintă la stand noul paletizator din seria S-PAL, care poate fi o unitate de paletizare de sine stătătoare sau integrat cu alte module precum transportoare automate de intrare/ieșire, distribuitor de foi interstrat, transportor de respingere, echipamente de etichetare și imprimare sau altele. Cel de-al doilea echipament prezentat de companie este robotul mobil autonom SmArtGV 1500, o alternativă modernă la dispozitivele convenționale de transport de paleți și produse, cum ar fi transportoare cu lanț și role, cărucioare de distribuție etc.
   

 
 

UNION KEHLIBAR va expune două modele de mașini VFFS: modelul AM019, utilizat pentru ambalarea diferitelor produse în trei pungi sigilate lateral, şi echipamentul VFFS model AM020-D DOYPACK EDITION, utilizat pentru ambalarea diferitelor produse în pungi „doypack” cu aplicare automată cu fermoa. Ambele mașini vor efectua demonstraţii LIVE pe toată perioada expoziţiei.
 
 

NU RATA PACK SHOW 2022!

11-14 mai, Romexpo, Bucureşti


 

footer_ro_updated.png

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.

Lista Expozanti 2022 Evenimentul anului in industrie