Newsletter PACK SHOW - Design de ambalaj şi ambalaje de lux, doar la Pack Show!
PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2022
front-view-packed-food-prepared-takeaway_header_first.jpg  

 

Design de ambalaj şi ambalaje de lux,
doar la Pack Show!


Indiferent de ceea ce faci sau vinzi, primul lucru pe care îl văd clienții tăi este ambalajul.
Pack Show, expoziţia de packaging pentru Europa de Sud-Est
care are loc între 11-14 mai la Romexpo, reuneşte cei mai importanţi designeri de ambalaj şi producători de ambalaje de lux.
Ai o afacere în domeniul vânzărilor angro sau cu amănuntul, şi ai nevoie de ambalaje de lux sau customizate? La Pack Show găseşti exact ce-ţi trebuie!


Iată ofertele câtorva dintre firmele participante:

AMBA C. PRODUCT

Companie cu o bogată experienţă în domeniul ambalajelor de lux, Amba C. Product va expune la Pack Show 2022 cele mai noi modele de cutii şi casete din carton rigid, cu forme şi compoziţii noi. Pe lângă aceste produse, compania oferă şi servicii folio aur, ştanţări, serigrafie şi plastifiere.


CELLUTEC

Oferă soluţii premium de ambalare, care garantează securitate totală în industrii-cheie precum auto, electronice, farma, ambalaje de lux. Compania este lider european al inovării în domeniul ambalajelor în burete de polietilenă.

DS SMITH PACKAGING

Cu peste 700 de designeri care gândesc și creează ambalaje ținând cont de Principiile de Design Circular, compania a reuşit să dezvolte metrici de proiectare circulară pentru ambalare. Un instrument de pionierat cu care poate fi evaluată şi comparată circularitatea proiectelor de ambalaje pe 8 indicatori diferiți - o premieră în industria de packaging, care oferă o identificare clară a performanțelor de sustenabilitate ale unui design de ambalaj. Compania expune la Pack Show mai multe concepte de design: FMCG, industrial & auto, e-commerce.

LASER DT

Compania fabrică cu tehnologie de ultimă generație o gamă largă de forme de ștanțare profesionale pentru firmele producătoare de ambalaje din carton și pentru alte destinații speciale. Tehnologiile și echipamentele utilizate sunt la nivelul celor mai dezvoltate firme cu acest domeniu de activitate din lume. La Pack Show 2022, firma va expune forme de ștanțare pentru industria de ambalaje și pentru alte domenii speciale (ştanțe rotative, complete de ștanțare tip BOBST, forme de ștanțare plane, produse și servicii speciale).

PROCESS COLOR

Producător cu experienţă, compania expune la Pack Show 2022 ambalaje prin termoformare (tăvi automotive, caserole, blistere), cutii şi cilindri din plastic transparent şi cutii rigide din mucava.


În mai, Pack Show revine în forţă.

Dacă ai un business şi vrei să îţi promovezi produsele la expoziţia de packaging, încă te mai poţi înscrie aici:

oferta_600x400_ro1.png
Mai multe detalii găseşti pe
PACK SHOW

footer_ro_updated.png

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.