PACK SHOW – Expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est
Nu vizualizati acest newsletter corect? Apasati aici!.
PACK SHOW 2019

PACK SHOW îşi redeschide porţile între 11-14 mai 2022

PACK SHOW 2019

Dragi parteneri,

Ultimii doi ani ne-au arătat că afacerile nu funcţionează întotdeauna la distanţă, iar întâlnirile face-to-face şi experienţele LIVE ne oferă acele emoţii pozitive care ne deschid calea către noi oportunităţi şi ne impulsionează să mergem mai departe.

A venit momentul ca, după o absenţă de doi ani cauzată de pandemie, să redeschidem porţile celui mai aşteptat eveniment din România pentru industria de packaging. Pack Show 2022 va avea loc între 11 şi 14 mai, la Romexpo, Bucureşti, pavilionul B1.

AMBALAJUL rămâne
cea mai bună barieră împotriva contaminării

PACK SHOW Ambalajul a îndeplinit întotdeauna un rol critic în siguranţa produsului, iar actualul context pandemic a demonstrat că, indiferent de formă, acesta are un rol esenţial – protejează produsul până la utilizare. Comportamentul consumatorului s-a schimbat şi el în ultimii doi ani, până într-acolo încât să solicite o nevoie de ambalare neutilizată anterior, care permite promovarea unor noi configuraţii sau tehnologii de ambalare.
Expoziţia de packaging PACK SHOW 2022 este cel mai bun loc de întâlnire pentru liderii industriei, care vin să prezinte soluţii şi tehnologii inovatoare de ambalare.

AMBALAJUL rămâne
cea mai bună barieră împotriva contaminării

PACK SHOW În contextul pandemic actual, nevoia de siguranță și igienă este la fel de proeminentă ca nevoia de durabilitate. Viitorul packagingului înseamnă sustenabilitate, ambalaje biodegradabile, tehnologii inteligente; ambalaje concepute pentru reciclare, siguranță, igienă, confort, deschidere ușoară și comerț electronic.

Provocarea constă în combinarea acestor aspecte cu sustenabilitatea reală a ambalajelor.
  • Cât de reciclabile sunt ambalajele de pe piaţă?
  • Ce ambalaje folosim pentru a împiedica risipa alimentară?
  • Cum manipulăm corect toate etapele lanţului valoric al ambalajelor, pentru a evita incinerarea materialelor de ambalare pentru recuperarea energiei?

PACK SHOW 2022Go Green! îşi propune să abordeze toate aceste direcţii în noul său concept, care pune accent pe materiile prime biodegradabile, pe producţia de ambalaje sustenabile şi tehnologiile Smart Packaging.

SOLUŢII
pentru industriile conexe

Punem accent pe ambalajele biodegradabile, dar nu negăm existenţa tuturor materiilor prime (hârtie, carton, plastic, metal, sticlă, lemn, textile), sau a tehnologiilor folosite în întregul proces de ambalare. Pack Show 2022 prezintă cele mai eficiente soluţii de ambalare pentru toate industriile, în cadrul unui eveniment bine structurat, axat pe nevoile şi cerinţele actuale ale industriei de packaging.

PACK SHOW PACK SHOW PACK SHOW

Parteneri Pack Show

Primiti acest mesaj in urma abonarii dvs pe site-ul nostru sau printr-un site partener. Daca nu mai doriti sa primiti mesaje de la noi sau considerati ca abonarea dvs s-a produs din greseala, va rugam sa acceptati scuzele noastre pentru neplacerile provocate. Pentru a va dezabona de la primirea newsletter-ului nostru va rugam sa accesati acest link.

Copyright © Euroexpo Fairs. Toate drepturile rezervate.