Inovatii la Pack Show 2019

SURPRIZA EDITIEI:

Cea mai noua linie de imbuteliere lichide vascoase produsa de EXQUISITE va fi expusa in premiera absoluta la Pack Show!

PREMIERA la Pack Show: Inovatii in ambalaje bag-in-box, de la Smurfit Kappa

AZOC STAR, reprezentantul local al Smurfit Kappa, unul dintre gigantii industriei de ambalaje la nivel mondial, va prezenta la Pack Show 2019 pungi cu disconector si masini de ambalare bag-in-box. Smurfit Kappa detine in Romania peste 90% din piata de ambalaje bag-in-box. Compania furnizeaza solutii bag-in-box pentru producatori de lichide alimentare (vin, lapte, ulei, apa, sucuri); ambalaje tip bag-in-box: pungi (tip EVOH, metalizate, pouch-up) si cutii pentru 3L, 5L, 10L si 20L. De asemenea, in standul din cadrul targului vor fi oferite spre degustare vinurile castigatoare la Concursul national de vinuri bag-in-box, editia 2019. (stand 46 )

Ambalaje 100% biodegradabile si compostabile

BIODECK este primul brand romanesc care ofera ambalaje prietenoase cu mediul, care respecta ciclul de viata al naturii, facilitand intoarcerea in pamant a ceea ce provine din pamant. Toate produsele companiei au la baza plante, cum ar fi amidonul de porumb sau trestia de zahar. La standul Biodeck vei gasi: pahare kraft, paie, capace pentru pahare, saci menajeri, pungi, farfurii, caserole, tacamuri, pungi pentru catei. (stand 38)

Pungile BIOBAGS, produse in Italia si distribuite in Romania de Arimex, sunt fabricate exclusiv din amidon de cartof, iar imprimarea este realizata cu cerneala non-toxica, pe baza de plante. Compania distribuie pungi biodegradabile – diverse marimi, pungi de hartie, caserole biodegradabile, tacamuri biodegradabile, pahare biodegradabile de unica folosinta, paie biodegradabile, pahare de cafea comestibile. (stand 33 )

NOUTATE ABSOLUTA la Pack Show: Disco Chef Plus

PLURIPLAST vine la Pack Show cu o noutate absoluta in materie de ambalaje biodegradabile: Disco Chef Plus, singurul disc certificat care insoteste hamburgerul in tigaie. Este antiaderent, pastreaza forma compacta a hamburgerului, nu absoarbe grasimile, pastreaza gustul si fragezimea carnii. Tot in standul companiei vor fi folii Supercell din celofan biodegradabil (pentru carnuri si mezeluri), dar si pungi din celofan de diverse culori pentru sticla de vin (care protejeaza vinul de razele solare). (stand 36)

Roboti industriali si automatizari de ultima generatie, pentru farma & food

EURODAC vine la Pack Show 2019 cu cei mai inovatori roboti industriali, adaptati fabricilor romanesti. Echipamentele performante si automatizarile industriale sunt proiectate conform cerintelor clientilor, pentru cresterea productivitatii din industria alimentara, industria farmaceutica, a bunurilor de consum, a materialelor de constructii, cosmetica sau auto. (stand 01)

Echipamente personalizate pentru automatizarea liniilor de productie

I.H.S. participa pentru prima data la Pack Show cu solutii complete pentru automatizarea liniilor de productie: sisteme si roboti de paletizare si depaletizare, sisteme de paletizare cu incarcare mixta, sisteme pick&place, sisteme de incarcat / descarcat sticle in/din lazi, sisteme de ambalare, de transport si manipulare a paletilor, integrare ERP/LMS, alte echipamente personalizate. (stand 42)

PREMIERA la Pack Show: solutii complete de la PRINTCO!

PRINTCO, una dintre marile tipografii din Romania specializate in ambalaje si print comercial, participa pentru prima data la Pack Show cu solutii complete pentru industria de packaging: pre-press (toate operatiunile tehnice necesare, de pregatire a conceptului pentru tipar), press (imprimarea se realizeaza pe masini offset cu un format maxim al colii tiparite de 72×103 cm), post-press (finisarea se face pe utilaje automate, dotate cu sisteme de control al calitatii), logistica personalizata (operatiuni de atasare la produsul tiparit a mostrelor sau alte accesorii, dar si operatiuni de livrare ulterioara), print comercial (brosuri sau cataloage, afise sau pliante, fluturasi sau booklets), ambalaje (chiar si pentru consumatorii de ambalaje cu volume foarte mari), produse inovative (solutii functionale inedite care asigura diferentierea la raft). (stand 45)

Lazi pliabile de lemn, ambalajele revolutionare folosite in Occident

MOB-VIP, unul dintre principalii furnizori in domeniul productiei si vanzarii de lazi pliabile, proiectate pentru a usura stocarea si depozitarea marfurilor, produce doua modele de lazi pliabile de mare succes pe piata vest-europeana:

CLIP-BOX si PLIBOX-FREE. Fabricate la dimensiunile solicitate de client, lazile sunt perfecte pentru planurile de incarcare ale mijloacelor de transport terestru, maritime si mai ales aeriene. (stand 22B)

Utilaje si sisteme inovatoare de ambalat SACMI PACKAGING

EURO TEHNO ofera utilaje paletizatoare si depaletizatoare automate, sisteme de ambalat stil american CARTON PACKERS, roboti si sisteme de manipulare, sisteme de alimentare linie ambalare, tilaje pentru producerea diferitelor cutii de carton, sisteme de control al calitatii. (stand 13)

Ambalaje biodegradabile pentru restaurante, fast-food-uri, catering, cofetarii si patiserii

Specializata pe latura GASTRO, URSPACK produce ambalaje din carton (plat, duplex sau triplex) pentru restaurante, fast-food-uri, catering, cofetarii si patiserii. Ambalajele produse de companie au urmatoarele avantaje: sunt din materiale ecologice, reciclabile si netoxice; flexibile, usoare, igienice si apte pentru a intra in contact cu alimentele; sunt rezistente la grasimi, gaze, hidrocarburi, acizi (hartia este tratata prin acoperire si laminare); pot fi tiparite.