Anul acesta, unul din utilajele produse de WEBOMATIC pentru ambalarea in caserole preformate (modelul TL 650) a fost vedeta expozitiei Anuga Food Tech de la Köln. Echipamentul creat in urma discutiilor purtate cu Cosmin Moldovan (Carmangeria Moldovan) a fost premiat la categoria “Tehnica de ambalare”.

De-a lungul anilor, WEBOMATIC a avut o colaborare extrem de stransa cu clientii, reusind sa creeze utilaje si sisteme de ambalare in vid si atmosfera modificata mulate pe necesitatile partenerilor nostri. Modelul WEBOMATIC TL 650 este un echipament revolutionar in clasa traysealere, noutatea pe care o aduce acest echipament fiind imbinarea intr-un singur utilaj a doua moduri de ambalare total diferite. Pe de alta parte, trecerea de la un mod la celalalt se face printr-o simpla apasare de buton. In acest fel, beneficiarii acestui tip de utilaj economisec timp si bani – pe aceeasi matrita, clientii nostri isi pot ambala produsele in doua moduri diferite”, a declarat pentru Euroexpo Fairs Aurel Fenesan, Managing Director WEBOMATIC.

 

Anul 2018 este un an de referinta pentru companie. “Ca o incununare a aniversarii celor 60 de ani de existenta si excelenta prin calitatea produselor, am fost recompensati cu acest premiu, pentru cel mai bun utilaj la categoria “Tehnica de ambalat”. De altfel, logo-ul firmei WEBOMATIC este ”we build trust since 1968” – construim relatii de incredere din 1968. Pentru noi, aceste “relatii” sunt utilajele WEBOMATIC. Premiul de la Anuga nu face decat sa ridice stacheta in ceea ce priveste relatiile cu clientii vechi si cei noi”, spune Fenesan.