Pack Show, spectacol international

Iti doresti sa fii la curent cu ultimele tendinte din industria de packaging si sa-ti prezinti cele mai noi tehnologii, ambalaje si solutii de ambalare in cadrul unui eveniment de amploare? Vrei sa porti discutii face-to-face cu liderii industriei si sa inchei parteneriate profitabile de lunga durata? Pack Show iti ofera parghiile necesare pentru dezvoltarea afacerii tale.

Organizata anual in Bucuresti, Pack Show este cea mai relevanta expozitie de packaging pentru Europa de Sud-Est. Nicio alta expozitie B2B din Romania nu iti ofera o imagine de ansamblu atat de completa si de bine structurata a industriei. Pack Show nu este doar un spectacol international, ci este prima alegere pentru liderii industriei de ambalaje.

Concept

Pack Show 2023 pune accent pe trendul actual si nevoia de implicare a companiilor in producerea si furnizarea de ambalaje prietenoase cu mediul, dar si a echipamentelor adaptate cerintelor actuale.

Tematica

Gama noastra de expozanti acopera fiecare sector al industriei de packaging, cu o diversitate de produse care ofera o imagine de ansamblu a pietei.

Testimoniale

Pack Show 2022 s-a incheiat cu rezultate pozitive. Peste 100 de expozanti au participat la editia precedenta, 60 dintre acestia fiind la prima lor participare. Iata cateva review-uri.

Galerie foto & video

Va oferim acces la baza de date a celor mai reprezentative fotografii si imagini de la editia anterioara. Toate pot fi descarcate doar cu precizarea sursei, pentru neincalcarea drepturilor de autor.

Informaţii fresh, direct în inbox-ul tău

Introdu adresa de email