PACK SHOW 2023 PACKAGING YOUR FUTURE IN GREEN

Descoperă cele mai recente inovaţii din industrie la singura expoziţie de packaging din România! În 2023 continuăm să inovăm şi să identificăm împreună cele mai eficiente soluţii pentru un viitor sustenabil al industriei de packaging.

Punem accent pe nevoia de implicare a companiilor în producerea şi furnizarea de ambalaje prietenoase cu mediul, pe sustenabilitatea reală şi îndeplinirea criteriilor de siguranţă şi igienă ale ambalajelor, precum şi a echipamentelor adaptate cerinţelor actuale. Ambalajele durabile sunt alegerea corectă pentru un viitor verde.

Sustenabilitate & Ambalajul ecologic este sectorul pe care punem accent la ediţia din acest an, din dorinţa de a creşte gradul de conştientizare în rândul consumatorilor a impactului ambalajelor asupra mediului. Sectorul include ambalaje comestibile, plantabile, bioplastice, furoshiki, antimicrobiene, inteligente, din celuloză sau ecologice.

Pack Show 2023 prezintă cele mai noi tehnologii şi echipamente de procesare şi ambalare, robotică şi sisteme industriale, împreună cu cele mai recente inovaţii în ce priveşte materiile prime şi designul de ambalaje. Expoziţia acoperă întregul spectru al industriei: alimente, băuturi şi distilerii, produse farmaceutice, produse de uz casnic, materiale de construcție și consumabile, FMCG, ambalatori contractuali și multe altele.

Cât despre vizitatori, aceştia au șansa de a crea rețele, de a găsi noi idei și soluții, de a se întâlni cu potențiali furnizori, influenți și experți tehnici deopotrivă – toate sub același acoperiș.

La Pack Show 2023 creăm cadrul de networking ideal pentru afacerea ta.


9-12 MAI 2023 | Romexpo (B1), Bucureşti

 

Informaţii fresh, direct în inbox-ul tău

Introdu adresa de email