Concept

Obiceiurile de cumparare ale consumatorilor, tot mai implicati in protejarea mediului, impun noi trenduri in industria de packaging. Viitorul industriei inseamna sustenabilitate, ambalaje biodegradabile, tehnologii inteligente.

In 2022, una dintre marile provocari ale industriei de packaging (si o oportunitate de business, totodata) va fi legata de adoptarea de catre companii a propriilor sisteme de reciclare a deseurilor de ambalaje. Pe langa implicarea companiilor, si educarea consumatorilor este la fel de importanta, in conditiile in care UE ne obliga sa ajungem anul acesta la un nivel de 65% in ce priveste reciclarea ambalajelor, iar noi suntem la 13% (conform raportului CE/2018).

Pack Show 2022 vine cu un concept inovator care pune accent pe trendul actual si nevoia de implicare a companiilor in producerea si furnizarea de ambalaje prietenoase cu mediul, dar si a echipamentelor adaptate cerintelor actuale:

GO GREEN!

Pack Show 2022 este locul care iti ofera acces la comunitatea industriei de packaging si solutii concrete pentru afacerea ta.

Intr-o atmosfera care te inspira.

Informatii fresh, direct in inbox-ul tau

Introdu adresa de email