Concept

Obiceiurile de cumpărare ale consumatorilor, tot mai implicaţi în protejarea mediului, impun noi trenduri în industria de packaging. Viitorul industriei înseamnă sustenabilitate, ambalaje biodegradabile, tehnologii inteligente.

În 2022, una dintre marile provocări ale industriei de packaging (şi o oportunitate de business, totodată) va fi legată de adoptarea de către companii a propriilor sisteme de reciclare a deşeurilor de ambalaje. Pe lângă implicarea companiilor, şi educarea consumatorilor este la fel de importantă, în condiţiile în care UE ne obligă să ajungem anul acesta la un nivel de 65% în ce priveşte reciclarea ambalajelor, iar noi suntem la 13% (conform raportului CE/2018).

Pack Show 2022 vine cu un concept inovator care pune accent pe trendul actual şi nevoia de implicare a companiilor în producerea şi furnizarea de ambalaje prietenoase cu mediul, dar şi a echipamentelor adaptate cerinţelor actuale:

GO GREEN!

Pack Show 2022 este locul care îţi oferă acces la comunitatea industriei de packaging şi soluţii concrete pentru afacerea ta.

Într-o atmosferă care te inspiră.

Informaţii fresh, direct în inbox-ul tău

Introdu adresa de email